Θετικοί στον κορωνοϊό Τραμπ και Μελάνια -Μπήκαν ήδη σε καραντίνα

Θετικός στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ότι είναι ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, θετική στον κορωνοϊό είναι και η Μελάνια Τραμπ.ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμα αν είτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ είτε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχουν εμφανίσει συμπτώματα.

Ο γιατρός του Τραμπ σε ενημερωτικό σημείωμα που έστειλε σε δημοσιογράφους έγραψε ότι «ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία είναι καλά για την ώρα και σχεδιάζουν να παρεμείνουν στουν Λευκό Οίκο για την περίοδο ανάρρωσής τους».

«Σήμερα τόσο εγώ όσο και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ διαγνωστήκαμε θετικοί στον κορωνοϊό και θα ξεκινήσουμε άμεσα τη διαδικασία ανάρρωσης. Θα το περάσουμε αυτό μαζί» έγραψε στο twitter o Αμερικανός πρόεδρος.

«Η ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου και εγώ θα παραμείνουμε σε εγρήγορση και ευχαριστώ όλους τους γιατρούς που ήδη προσφέρθηκαν να βοηθήσουν» συμπλήρωσε ο Σον Κόνλεϊ χωρίς να διευκρινίζει τι είδους βοήθεια έχει ήδη παρασχεθεί.

«Να είστε σίγουροι ότι περιμένω ο Πρόεδρος να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ενώ αναρρώνει και θα σας ενημερώνω για κάθε εξέλιξη» καταλήγει το σημείωμα του γιατρού του Τραμπ.

Νωρίτερα είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό η σύμβουλος του Ντοναλντ Τραμπ, Χόουπ Χικς με τον Τραμπ να ανακοινώνει ότι θα μπει άμεσα σε καραντίνα.

Exit mobile version