ΚοινωνίαΤοπικές ειδήσεις

Θεσμικοί και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον τ. Βουλευτή Ροδόπης Τάκη Αντωνιάδη στην Κομοτηνή

Στην τελευταία του κατοικία  οδηγήθηκε την Κυριακή στο Δημοτικό Νεκροταφείο Κομοτηνής ο Δημήτρης (Τάκης) Αντωνιάδης  τέως βουλευτής Ροδόπης με την Ένωση Κέντρου .Ο εκλιπών που έφυγε πλήρης ημερών στα 99 του χρόνια , ήταν προσωπικός φίλος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου ,διατέλεσε κατά την μεταπολίτευση Πρόεδρος του ΔΣ της κραταιάς  τότε Βιομηχανίας Ζάχαρης και συνέβαλε στην στήριξη της τευτλοκαλλιέργειας στην Θράκη .

Ήταν το γηραιότερο μέλος του Κινήματος Αλλαγής μέχρι το θάνατο του ενώ όλοι τον θυμούνται να προσέρχεται στα 97 του χρόνια προκειμένου να συμμετάσχει στην διαδικασία εκλογής της νυν Προέδρου του στην τα Νομαρχία Ροδόπης. Μέχρι το τέλος της ζωής του είχε εκπληκτική διαύγεια πνεύματος και οξυμένη μνήμη  ενώ οι διηγήσεις του για την ταραχώδη πολιτική περίοδο πριν και μετά την δικτατορία ήταν πάντα ενδιαφέρουσες.

Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν οι  βουλευτές Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και Τάκης Χαρίτου ,ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης ,Μαρώνειας Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος ,η Πρόεδρος του ΔΣ Κομοτηνής Κλεοπάτρα Στογιαννίδου ,ο  τ. Νομάρχης Στέργιος Σταυρόπουλος, ο τ.Δήμαρχος Τάσος Βαβατσικλής ,Αιγείρου Βαγγέλης Λίτσος ,ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Δημήτρης Λουρίκας, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης Ιωάννα Χατζηαντωνίου ,η Σοφία Μενεσελίδου,ο Δάμων Δαμιανός,η Ελένη Λαφτσή,ο Κώστας Ναλμπάντης  και φυσικά συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος ενώ στεφάνι απέστειλε και το ΚΙΝΑΛ.(φωτο Παρατηρητής Θράκης)

Back to top button
Close