Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται η αποκατάσταση της βλάβης των φαναριών στον κόμβο Ηρώου-Μέχρι τότε προσοχή και υπομονή

Οι προσπάθειες του αναδόχου την Παρασκευή ν’ αποκαταστήσει την τεχνική βλάβη στο δίκτυο των φωτεινών σηματοδοτών του κόμβου στη συμβολή των οδών Λ. Δημοκρατίας- Θησέως και Ορφέως (κόμβος Ηρώου Κομοτηνής) απέβησαν άκαρπες καθώς το πρόβλημα εντοπίστηκε στην υπογειοποίηση των καλωδίων. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής δρομολόγησαν την οριστική επίλυση του προβλήματος η οποία θα επιτευχθεί με την αντικατάστασή τους. Τα υλικά παραγγέλθηκαν άμεσα και από αύριο ξεκινάει η ολική αντικατάσταση των καλωδίων και η αποκατάσταση  της βλάβης. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μέχρι τότε, οι πολίτες οφείλουν να έχουν αυξημένη προσοχή. Οι μεν οδηγοί να συμμορφώνονται στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), οι δε πεζοί να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τον κόμβο, μέχρι την επαναλειτουργία των σηματοδοτών.

Η δημοτική αρχή ζητάει την κατανόηση των πολιτών και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης, κατανοώντας ότι πρόκειται για κομβικό σημείο διέλευσης στην πόλη.  

Exit mobile version