Βουλευτικές εκλογές 2023Κορυφαία

Τάκης Χαρίτου :”Ευχαριστώ ακόμη και εκείνους που δεν συναντηθήκαμε στην κάλπη”

Ο Τάκης Χαρίτου δεν τα κατάφερε παρότι ο Νομός βάφτηκε με τα χρώματα του κόμματός του .Έκανε την ακόλουθη μάλλον χαμηλών τόνων δήλωση :

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες συμπολίτες της Ροδόπης που με εμπιστεύθηκαν, αναγνωρίζοντας την σημαντική πολιτική παρουσία και δράση μου , ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Όπως να ευχαριστήσω και εκείνους που ενώ προβληματίστηκαν, τελικά δεν έγινε δυνατόν να συναντηθούμε στην κάλπη.

Όλο αυτό το διάστημα έδωσα προσωπικά μια πολύ μεγάλη πολιτική και εκλογική μάχη ,μέσα σε ένα γενικότερα αντίξοο περιβάλλον καθίζησης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ,όπως και στις δύσκολες συνθήκες τοπικά που διαμόρφωσαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ψήφου στη Ροδόπη.

Συγχαρητήρια στους βουλευτές που αναδείχτηκαν για να εκπροσωπήσουν τη Ροδόπη.”

Ελένη Λαφτσή :”Συγχαρητήρια στο Τουρκικό Προξενείο”

Σε αντίθετη κατεύθυνση και σε πολύ υψηλούς τόνους η ανάρτηση της Ελένης Λαφτσή η οποία τρόπιν τινά συντόνισε τον προεκλογικό του αγώνα :

“Συγχαρητήρια στο τουρκικό προξενείο που για άλλη μια φορά κατάφερε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη!

Συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του ερντογανικού κράτους να εκλέξει το υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι τους ως βουλευτή στη Ροδόπη.

Συγχαρητήρια και σε όσους προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου.

Θα σας στενοχωρήσω αλλά αυτή η υποβοηθούμενη εκλογή ούτε αριστερή ούτε προοδευτική στο ελάχιστο είναι.Είναι μόνο παρέμβαση ωμή και αισχρή!”

Back to top button