ΟικονομίαΚορυφαία

Τάκης Χαρίτου για επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη: “Ποιον κοροϊδεύουν;”

Πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποιεί ο βουλευτής Ροδόπης Τάκης Χαρίτου σε σχετική του ανάρτηση για να σχολιάσει με τον τρόπο αυτό την “αιφνιδιαστική” επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη χθες στη Ροδόπη και τα όσα δήλωσε για την “Μη επιστρεπτέα ενίσχυση” και την επαναλειτουργία της Shelman .

Ο κ Χαρίτου κάνει λόγο για “κοροϊδία” ενώ κλείνει μιλώντας για ντροπή!.

Η δήλωσή του :

“Αφού για πάνω από έναν χρόνο εμπαίζουν τους δικαιούχους επαγγελματίες και επιστήμονες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της Μη Επιστρεπτέας Προκαταβολής μέσω ΕΣΠΑ που έχει καταβληθεί σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. Αφού τα πολιτικά παιχνίδια πάνω στις αδύναμες πλάτες των δικαιούχων εκθέτουν όχι μόνο τους πρωταγωνιστές αλλά την ίδια την κυβέρνηση, εμφανίζεται ως από μηχανής θεός επί σκηνής ο Άδωνις Γεωργιάδης για να δώσει «λύση» και να κλείσει η αυλαία με επαίνους και ευχαριστίες. Ποιον κοροϊδεύουν όλοι μαζί, πρωταγωνιστές, κομπάρσοι και όλος ο θίασος; Εκεί που ξεπέρασε ο γελωτοποιός τον εαυτό του ήταν όταν για άλλη μία φορά υποσχέθηκε ότι δεν είναι μακριά από σήμερα η λύση για τη βιομηχανία Shelman.

Υ.Γ1 Πριν δέκα μέρες στη συζήτηση ερώτησής μου στη Βουλή απαντούσε «…δεν υπάρχει αξιόπιστος επενδυτής»!Υ.Γ.2 Η ντροπή ντροπή δεν έχει!”

Back to top button