ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Τα βρόντηξαν από την παράταξη της Ελένης Λαφτσή ο Ανέστης Στρατιάδης και ο Γιώργος Λουτατίδης στο Δήμο Κομοτηνής

Την ανεξαρτητοποίησή τους από την παράταξη “Πολιτική Ανατροπή” ανακοίνωσαν σήμερα οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανέστης Στρατιάδης και Γιώργος Λουτατίδης

Με επιστολή τους προς την Πρόεδρο του ΔΣ αναφέρουν :

“Αξιότιμη κ.Στογιαννίδου,

Ως δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κομοτηνής σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Αποχωρούμε άμεσα και οριστικά, με την υποβολή της παρούσας, από την Δημοτική Παράταξη «Πολη-τική Ανατροπή».

Η παρουσία και η συμμετοχή του καθενός εξ’ ημών στο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνεται εφεξής υπό την ιδιότητα του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου.

Με την παρούσα δήλωση και θέση μας και τις εξ αυτής συνέπειες στην συμμετοχή μας στις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου πιστεύουμε ότι υπηρετούμε καλύτερα και ενισχύουμε περισσότερο την ομόνοια και την αδελφοσύνη μεταξύ των δημοτών του Δήμου μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Στρατιάδης Ανέστης Λουτατίδης Γεώργιος”

Οι σχέσεις των δύο με την επικεφαλής της παράταξης σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν και οι καλύτερες αφού η υποψήφια Δήμαρχος τα τελευταία χρόνια είχε απεμπολήσει τον ρόλο της στην Αυτοδιοίκηση και είχε μετατραπεί περίπου σε εκπρόσωπο τύπου του βουλευτή συζύγου της .

Με δεδομένη την πρόθεση του κ Στρατιάδη ,όπως ακούγεται ,να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο Κομοτηνής η παραμονή του στην παράταξη της κς Λαφτσή και η μη διαφοροποίηση από τις απόψεις που η ίδια εκφράζει δημοσίως (και πανελληνίως) θα τον οδηγούσε σε βέβαιο εκλογικό αδιέξοδο αφού δεν θα έβρισκε ούτε σοβαρούς υποψηφίους ούτε και …ψηφοφόρους από τη μειονότητα .

Μάλλον άργησε. Να σημειωθεί ότι πλέον η παράταξη “Πολιτική Ανατροπή” διαθέτει στο Δημοτικό Συμβούλιο μόνο την επικεφαλής της η οποία καλείται μόνη της να κάνει την δημοτική ανατροπή στους μήνες που έπονται για την βασανιστική ολοκλήρωση αυτής της θητείας .

Σ.Α.

Η φωτό από τον Παρατηρητή

Back to top button