ΚορυφαίαΠολιτισμός

Τα 40 χρόνια του γιορτάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου με εξαιρετικό πρόγραμμα εκδηλώσεων “Προφήτης Ηλίας 2023” και συναυλία Γιώργου Τσαλίκη-15 έως 20 Ιουλίου

Τα 40 χρόνια ζωής και προσφοράς στην διαφύλαξη της παράδοσης αλλά και στην προαγωγή του πολιτισμού γιορτάζει ένας από τους πλέον δραστήριους και διαχρονικά παραγωγικούς συλλόγους της Ροδόπης ,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του :

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων αδιάλειπτης προσφοράς του συλλόγου μας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Θράκης, οι φετινές εκδηλώσεις έχουν έναν επετειακό χαρακτήρα.

Εξού και η διοργάνωση της 1ης Συνάντησης Πολιτιστικών Συλλόγων των νομών Ροδόπης και Ξάνθης, το Σάββατο 15 Ιουλίου, κατά την οποία περισσότερα από 80 λάβαρα συλλόγων με τις αντιπροσωπείες τους θα κατακλύσουν τους δρόμους του Ιάσμου προσφέροντας ένα πρωτόγνωρο υπερθέαμα αλλά και ταυτόχρονα συμβολίζοντας την αλληλεγγύη και τη συνεργασία μεταξύ των συλλόγων της περιοχής μας.

Διαβάζοντας το αναλυτικό πρόγραμμα θα διαπιστώσετε πως οι εκδηλώσεις έχουν αναβαθμιστεί. Θα πραγματοποιηθούν ποιοτικές παραστάσεις των τμημάτων του συλλόγου μας, παραδοσιακό γλέντι για όλες τις προτιμήσεις και η συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη η οποία είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό που θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

Επίσης, την Κυριακή 16 Ιουλίου γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας σε μια επετειακή εκδήλωση στο Μουσείο του συλλόγου με εκπλήξεις και κεράσματα για όλο τον κόσμο ενώ λίγες ώρες πριν εγκαινιάζουμε την έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας και αρχειακού υλικού στην πολιτιστική μας στέγη.

40 Χρόνια Ιστορίας και Πολιτισμού !

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στις εκδηλώσεις μας, να τις καλύψετε δημοσιογραφικά καθώς και να προβάλλετε το πρόγραμμα από το μέσο σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.” καταλήγει στο κάλεσμά του .

Back to top button