ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης:”καλούμε τον κ Στυλιανίδη να εξηγήσει γιατί ψήφισε το νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στις λαϊκές αγορές”

Κριτική στην κυβέρνηση για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ της Ροδόπης. Μάλιστα στο “κάδρο” της ανακοίνωσης βάζει και το βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη ζητώντας του να εξηγήσει στους αγρότες παραγωγούς την ψήφο του που ” βάζει ταφόπλακα στις λαϊκές αγορές όπως υποστηρίζει η Επιτροπή Αγροτικής Πολιτικής .

Η ανακοίνωση :

“Με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ μόνο, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο. Σύσσωμη η αντιπολίτευση εναντιώθηκε στα σχέδια της ΝΔ, να διαλύσει τις λαϊκές αγορές, σε μια περίοδο αυξήσεων και ακρίβειας.

Επί 6 μήνες οι κυβερνητικοί βουλευτές, δεσμεύονταν ότι θα γίνουν δεκτές οι προτάσεις των φορέων, όμως όλοι τους, στο τέλος ψήφισαν το νομοσχέδιο με ονομαστική ψηφοφορία.

Ονομαστικά, ρωτάμε και εμείς τον βουλευτή του νομού, ποιος κορόιδευε ποιόν. Οι βουλευτές τους αγρότες ή η κυβέρνηση τους ίδιους της τους βουλευτές;

Καλούμε να εξηγήσει ο κυβερνητικός βουλευτής κ.Στυλιανίδης στους αγρότες της Ροδόπης, γιατί ψήφισε – με ονομαστική ψηφοφορία – ένα νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στις λαϊκές αγορές.

Γιατί δεν εναντιώθηκε, στις ορέξεις του υπουργού ανάπτυξης κου Γεωργιάδη;

Μήπως ήταν γνώστες των μεθοδεύσεων και απλά περίμενε ότι θα περάσει, χωρίς να εκτεθεί;

Καλούμε τον αγροτικό κόσμο σε συνεχή αγώνα για να ακυρωθεί το νομοσχέδιο στην πράξη.

Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έχει δεσμευτεί ότι θα το καταργήσει στην επόμενη κυβερνητική του θητεία.

Από την Επιτροπή Αγροτικής Πολιτικής

Exit mobile version