Συνεργασία Δήμου Μαρωνείας-Σαπών με την ΕΛΣΤΑΤ για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή της απογραφής

          Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος με την κ. Σοφία Μπακαλίδου Προϊσταμένη του Τμήματος Στατιστικών Πληθυσμού και Μετανάστευσης της ΕΛΣΤΑΤ και υπεύθυνη για την απογραφή του πληθυσμού για την περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης καθώς και με τον κ. Νίκο Βαργεμίδη Προϊστάμενο της Περιφερειακής Υπηρεσίας Στατικής Ροδόπης.

          Σκοπός της συνάντησης ήταν η καλύτερη διοργάνωση και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή της απογραφής στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

          Προς την κατεύθυνση αυτή αποφασίστηκε σε:

Σάπες, Ξυλαγανή, Μαρώνεια, Βέννα, Αμάραντα καθώς και  σε άλλους οικισμούς του Δήμου εάν κριθεί απαραίτητο, να λειτουργήσουν γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ σε χώρους που θα παραχωρήσει ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών, στηρίζοντας τη διαδικασία της απογραφής.

          Στόχοι της συνεργασίας αυτής μεταξύ του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και των τοπικών υπηρεσιών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής είναι:

Η κ. Μπακαλίδου και ο κ. Βαργεμίδης συμφώνησαν με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών ότι η διαδικασία της απογραφής είναι σημαντική για τον Δήμο και συνολικά για την χώρα, ενώ η κ. Μπακαλίδου τόνισε πως είναι υποχρεωτική για τους πολίτες.

          Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα είναι στο πλευρό της ΕΛΣΤΑΤ στηρίζοντας τη διαδικασία, προς όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας.

Exit mobile version