Συνελήφθη στην Εργάνη μετά από καταδίωξη διακινητής 6 παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (23-3-2021) το βράδυ, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αγροτικό αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην επαρχιακή οδό Πλατανίτη – Ιμέρου και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα.

Τελικά, σε χωμάτινη οδό στον οικισμό Εργάνης, ο οδηγός – διακινητής ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.  

Από την κατοχή του δράστη και το εσωτερικό του οχήματος κατασχέθηκαν μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας των αρχών της Βουλγαρίας, καθώς και ένα πλαστό ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας των Ελληνικών αρχών.  

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Exit mobile version