Συνεχίζονται τα rapid tests στην Κομοτηνή και αυτή την εβδομάδα-Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα γίνονται στην παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο  Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.  

Από την Δευτέρα 31 Μαΐου μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού τις ώρες 10:00 με 15:00 στην Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής (Σαμοθράκης 12, πλατεία ΧΕΝ). Εάν οι καιρικές συνθήκες βελτιωθούν τα τεστ θα γίνονται στην Πλατεία Ειρήνης. Επίσης, την Κυριακή 16 Μαΐου θα γίνουν τεστ τις ώρες 11:00 με 14:00 στην Παλιά Βιβλιοθήκη ή στην Πλατεία.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του  κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα από τον ΕΟΔΥ. Τη διαδικασία στηρίζει το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.   

Exit mobile version