ΚορυφαίαΠολιτισμός

Συναυλία με το Μάνο Πυροβολάκη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής την Κυριακή

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει συναυλία με τον τραγουδοποιό Μάνο Πυροβολάκη και με την υποστήριξη του Συλλόγου Κρητών Ν.Ροδόπης ο «Ψηλορείτης», την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στον Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Η είσοδος για την εκδήλωση είναι δωρεάν.

Απαιτείται η ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ: pamth.gov.gr στη συνέχεια κάνετε click στο εικονίδιο με το πληκτρολόγιο online κρατήσεις θέσεων / online booking, εκτυπώνετε την κράτηση και την επιδεικνύετε κατά την είσοδό σας στο Μέγαρο. Σε περίπτωση ακύρωσης παρακαλώ να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2531353911, 2531352112 & 2531354230.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει για τις κρατήσεις την Πέμπτη 21/9/2022 στις 10 το πρωί.

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία κατά του COVID-19. Κατά τη διάρκεια της παράστασης συστήνεται Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση:

Ως ιδιαίτερος τραγουδοποιός ο Μάνος ξεχώρισε σαν τον σύγχρονο λυράρη που συνδύασε μέσα από τις  μουσικοσυνθέσεις  του την pop–rock  μουσική με τις  παραδοσιακές μελωδίες.

Σ’ ένα πρόγραμμα πολύπτυχο γεμάτο εναλλαγές παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής το δικό του κρητικό – rock πάλκο. Παράλληλα με  τις επιτυχίες του: «Το Χαμόγελο σου», «Τι μας ενώνει», «Όλα για όλα», «Στης εκκλησιάς την πόρτα», «Αν η αγάπη», «Μπορεί να βγω»  κ.α. που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, μας παρουσιάζει  και μας τραγουδά διασκευές όπως τα «Συρτά του Ροδινού» & «Σ’ αυτό τον κόσμο» κάνοντας πάντα αναφορά  στην Κρητική παράδοση και όχι μόνο μέσα από τη δική του αισθητική προσέγγιση.

Mαζί με τον Μάνο στα drums στα κρουστά  και στο τραγούδι, ο τραγουδοποιός και ιδρυτικό μέλος των Φατμέ, Οδυσσέας Τσάκαλος .

Τον Μάνο συνοδεύουν επίσης ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, ο Βαγγέλης Χάνος στο μπάσο και στα φωνητικά και ο Αντώνης Σαλούστρος στο λαούτο.

Back to top button