ΚορυφαίαΚοινωνία

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης για το θάνατο του Παναγιώτη Αθανασίου

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε βαθιά θλίψη και βαρύ πένθος βύθισε σύσσωμη την αστυνομική οικογένεια του Νομού Ροδόπης, η είδηση της σημερινής απροσδόκητης και τόσο πρόωρης απώλειας του αγαπημένου συναδέλφου μας και μέλους της Ένωσής μας, Παναγιώτη ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Ο δικός μας πάντα χαμογελαστός Παναγιώτης, ένας εξαίρετος αστυνομικός, ένας αληθινός συνάδελφος με όλη τη σημασία του όρου, ένας ενεργός αγωνιστής, μα πάνω απ’ όλα ένας γνήσιος Άνθρωπος που μοιραζόταν απλόχερα  σε κάθε συνάνθρωπό του και ανά πάσα στιγμή ήταν πρόθυμος – εντός και εκτός υπηρεσιακού καθήκοντος – να συμπαρασταθεί σε όποιον είχε πρόβλημα, σήμερα ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων… όμως η θύμησή του και η παρουσία του, θα παραμένει για πάντα ζωντανή στις καρδιές μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και δηλώνουμε ότι όλοι εμείς τα αδέρφια του θα στεκόμαστε πάντα δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μας, σε ό,τι χρειαστεί.

Η κηδεία θα τελεστεί στη Γρατινή, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και ώρα 11:00΄ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Μετά την τελετή θα παραθέσουμε καφέ στα δύο καφενεία της Γρατινής «Ευγενία» και «Δήμητρα», στη μνήμη του αγαπημένου εκλιπόντος συναδέλφου μας.

Καλό παράδεισο αδελφέ μας Παναγιώτη

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ                                                                                                                               

                                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος
Back to top button