ΑστυνομικάΤοπικές ειδήσεις

Συκορράχη:Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (29-4-2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή οδό Συκορράχης – Σαπών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πλησίον του οικισμού Συκορράχης, ο οδηγός – διακινητής εγκατέλειψε το όχημα εν κινήσει και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε πρανές, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Back to top button