ΕλλάδαΚοινωνία

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπλήκτους της Ελασσόνας από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής και άλλους συλλογικούς φορείς

Η ΕΝΙΔΥΚ, ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης (μέλος ΟΓΕ) και ο Σύλλογος Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης εκφράζοντας έμπρακτα την συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στις οικογένειες που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στην περιοχή της Λάρισας, της Ελασσόνας, του Τυρνάβου και σε χωριά των Τρικάλων οργανώνουμε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Απρίλη στην κ. Πλατεία Κομοτηνής, από τις 11.30-14.00. Παράλληλα με την έκφραση της αλληλεγγύης μας ενισχύουμε τον αγώνα διεκδικώντας τα απαραίτητα έργα αντισεισμικής, αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής προστασίας, για την άμεση αποκατάσταση των καταστροφών, για τις αποζημιώσεις στο 100% όσων επλήγησαν.

Τα είδη πρώτης ανάγκης: εμφιαλωμένα νερά, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, μωρομάντηλα, μάσκες, αντισηπτικά, γενικότερα είδη πρώτης ανάγκης.

Συγχρόνως όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέτει και χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας στην Εθνική Τράπεζα για την αγορά βασικών ειδών πρώτης ανάγκης. Ο αριθμός λογαριασμού είναι ο κάτωθι :

GR 0701103970000039729617843

Back to top button