ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Συγχαρητήρια συνάντηση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου με τους βραβευθέντες μαθητές της περσινής Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής

          Εκφράζοντας την χαρά και την περηφάνια του συνόλου της τοπικής κοινωνίας της Ξυλαγανής και του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, ο Δήμαρχος κ.Ντίνος Χαριτόπουλος σε συνάντηση που είχε με τους μαθητές της περσινής Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου στο δημοτικό κατάστημα της Ξυλαγανής, τους τίμησε για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού 2020-2021 με θέμα “Η Μελωδία της Ελπίδας”.

          Οι ταλαντούχοι μαθητές συγγραφείς απέσπασαν την εκτίμηση της κριτικής επιτροπής και το βραβείο με το παραμύθι τους με τίτλο “Η επιστροφή της Ελπίδας”, κάτω από την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ.Κρυσταλλένιας Τσακμακίδου.

          Ο Δήμαρχος εξέφρασε σε κάθε μαθητή και στο σύνολο της τάξης τα θερμά συγχαρητήρια του, τόνισε την σημαντικότητα της βράβευσης τους για το σχολείο τους, τους ευχήθηκε να έχουν συνεχείς επιτυχίες και πρόοδο στην μαθητική ζωή τους και ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών για τη συμβολή τους στην επιτυχία τους.

          Στην τελετή παρέστησαν ο κ.Χαράλαμπος Καρύδης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Ε Μαρώνειας, ο κ. Μουσταφά Μολλά Αμέτ, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Προγραμματισμού, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλης Χριστακάκης και οι εκπαιδευτικοί κ.Πασχαλίτσα Αρχοντίκη και κ.Δήμητρα Κυριαλάνη, ενώ ο Δήμαρχος κ.Ντίνος Χαριτόπουλος προσέφερε αναμνηστικό συγχαρητήριο πάπυρο και συμβολικό φάκελο με έντυπο υλικό για την ιστορία, τον πολιτισμό, και τον τουρισμό της περιοχής.

Back to top button