ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Στυλιανίδης :να μην αποκλείει η Περιφέρεια τους τοπικούς βουλευτές από συναντήσεις με Υπουργούς

Επίθεση κατα της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ για την μη πρόσκληση βουλευτών στην συνάντηση που είχαν οι Δήμαρχοι και ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κατα την ημέρα της παρουσίας στην Θράκη του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου εξαπέλυσε σήμερα μιλώντας στον ΧΡΟΝΟ και στον Διονύση Βοργιά ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης .

Ανέφερε λοιπόν:”Θα ήθελα να συμβουλέψω την Περιφέρεια ΑΜΘ όταν φιλοξενεί Υπουργούς της Κυβέρνησης ,να μην περιφρονούν τους τοπικούς βουλευτές που παρακολουθούν τα θέματα και που έχουν την δυνατότητα να είναι αρωγοί και στην προσπάθεια της Περιφέρεειας και της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής ανάπτυξης. Όταν γίνεται μία τέτοια επίσκεψη θα πρέπει η περιοχή να βγάζει οφέλη.Δεν γίνεται να να υπάρχουν συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών και να μην καλούνται οι βουλευτές συμπλήρωσε με εμφανή την δυσφορία του για την πολιτική αποκλεισμού του από την συνάντηση .

Ο ίδιος σήμερα έδωσε στην δημοσιότητα και μία σειρά από παρεμβάσεις που έκανε στον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο για τοπικά ζητήματα τα οποία και προφανώς θα μπορούσε να του θέσει κατά την εδώ παραμονή του :

 Συγκεκριμένα:

  1. Ζήτησε τη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των ζημιών, που προκάλεσαν στις νεόδμητες κατασκηνώσεις της Μητρόπολής  τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα μετά από ενημερωτική επιστολή του Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής Παντελεήμωνος.
  • Επισήμανε την ανάγκη να επεκταθεί η έκτακτη χρηματοδότηση του Covid-19 για τις ειδικές πληθυσμιακές ομάδες του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δημάρχου, κ. Ντίνου Χαριτόπουλου, θέμα το οποίο ετέθη και σε σχετική σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη.
  • Διεκδίκησε  για λογαριασμό της 21ης Ταξιαρχίας Κομοτηνής την αξιοποίηση κάποιων κατασχεμένων αυτοκινήτων, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τις ένοπλες δυνάμεις στη Θράκη.” όπως ανεφερε στην σχετική ενημέρωση τύπου.

Back to top button