Στους ελάχιστους “κακούς και ανεύθυνους “επαγγελματίες η μεγάλη ευθύνη για τη διάδοση του κορωνοϊού στην Κομοτηνή σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Ροής-Έλαβε το 50% των ψήφων -Ψήφισαν 529 -Ακολουθεί η απουσία ελέγχων

Τελικά εκείνα τα βιντεάκια και οι φωτογραφίες με τους χορούς χωρίς τις μάσκες με τον ένα θαμώνα πάνω στον άλλο τις μέρες εκείνες του Σεπτέμβρη έπαιξαν το ρόλο τους στην δημιουργία πεποίθησης (που θα έλεγαν και οι φίλοι της Νομικής…) ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για τη διάδοση του ιού στην τοπική κοινωνία είχαν εκείνα τα πάρτυ και οι μπουζουκοβραδιές .

Στην σχετική δημοσκόπηση που φιλοξενήσαμε στη σελίδα μας www.roinews.gr επί 4 μέρες και ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με τη συμμετοχή 529 μοναδικών IPs και ερώτημα “Ποιος ευθύνεται για τη διάδοση του κορωνοϊού στη Ροδόπη;” το 50% των ψηφισάντων επέλεξαν την απάντηση “κάποιοι κακοί επαγγελματίες της Κομοτηνής που δεν τήρησαν τα μέτρα στα μαγαζιά τους” .

Δεύτερη σε κατάταξη επιλογής απάντηση ήταν η παντελής έλλειψη ελέγχων από την Αστυνομία και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς “με 18,75% ενώ τρίτη και όχι τελικά τόσο ψηλά “οι φοιτητές και οι μαθητές που δεν τήρησαν τα μέτρα και συνωστίζονταν στην πλατεία και σε καταστήματα ” με 16,67%.

Παρήγορο στοιχείο η κατάταξη της απάντησης “δεν υπάρχει κορωνοϊός ” που έλαβε το 9,38 % ενώ τελευταία με 5,21% η επιλογή “Κανένας .Η πανδημία παρουσιάζει τα ίδια χαρακτηριστικά σε όλη την Ελλάδα. Το lockdown αναπόφευκτο”

Τελικά το lockdown ήρθε σε όλη τη χώρα αλλά οι φίλοι της Ροής καταλογίζουν ευθύνες κυρίως σε τοπικό επίπεδο .

Exit mobile version