Στον Στυλιανίδη η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου για το δεύτερο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής

Με την ηγεσία του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής συναντήθηκε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Αντικείμενο της συνάντησης εργασίας ήταν η αντιμετώπιση της ανεργίας που εκτινάχθηκε τα τελευταία χρόνια στο Νομό Ροδόπης.

Συζητήθηκε η ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών με στόχο την προσέγγιση ιδιωτικών και δημοσίων επενδύσεων στο Νομό. Συγκεκριμένα ιδιαίτερες αναφορές, τόσο από τον Πρόεδρο κ. Μαγαλιό όσο και από τον Βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη έγιναν για την διεκδίκηση της επαναλειτουργίας της ΣΕΛΜΑΝ, την γρήγορη ολοκλήρωση της νέας ενεργειακής επένδυσης της ΤΕΡΝΑ στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής αλλά και την από κοινού διεκδίκηση ενός νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στην Κομοτηνή.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λειτουργήσουν συντονισμένα και συμπληρωματικά, θέτοντας ως κοινή προτεραιότητα να πιέσουν προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να επιτύχουν να ξανακαταστήσουν την Ροδόπη ελκυστικό επενδυτικό προοορισμό με στόχο τη δημιουργία περισσότερων σταθερών και υψηλού επιπέδου νέων θέσεων εργασίας.

Exit mobile version