ΚορυφαίαΠολιτισμός

Στον Ίασμο ο υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Στον Ίασμο βρέθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης όπου, κυρίως ενημερώθηκε για τα του Πολιτισμού ζητήματα από τον βασικό φορέα πολιτισμού στην κωμόπολη τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Ιάσμου .Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος :

“Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον σύλλογό μας καθώς υποδεχθήκαμε για πρώτη φορά τον καθ’ύλην αρμόδιο για τον Πολιτισμό, τον Υφυπουργό σύγχρονου Πολιτισμού κ.Νικόλα Γιατρομανωλάκη.

Αφού ξεναγήθηκε στο Μουσείο Αγροτικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς του συλλόγου μας, ακολούθησε μια διαφωτιστική συζήτηση τόσο για θέματα του συλλόγου όσο και για θέματα της ευρύτερης περιοχής.

Το ΔΣ του συλλόγου ξεδίπλωσε όλες του τις δράσεις και επεσήμανε τον πολύπλευρο ρόλο του στα πολιτιστικά τεκταινόμενα του τόπου μας.

Ο Υφυπουργός με τη σειρά του έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το Μουσείο και τα μοναδικά του εκθέματα και αφού ευχαρίστησε το ΔΣ για την υποδοχή, εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους το Υπουργείο θα μπορούσε να συνδράμει το έργο του συλλόγου προκειμένου να αναβαθμιστούν και να επιτευχθούν τα μελλοντικά του σχέδια.”

Back to top button