Στις Σάπες ο Νίκος Χαρδαλιάς

          Επίσκεψη στις Σάπες πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου, στο πλαίσιο της γόνιμης και δημιουργικής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

          Ο Υφυπουργός επισκέφθηκε στις Σάπες, οικόπεδο έκτασης 13 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του Δήμου, το οποίο η δημοτική αρχή  έχει προτείνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ανεγείρει στρατιωτικές  κατοικίες  που θα χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση των στελεχών του που υπηρετούν σε μονάδες της περιοχής.

          Παράλληλα ο κ.Χαρδαλιάς  είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Χαριτόπουλο θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η από κοινού αξιοποίηση του κατασκηνωτικού κέντρου Πετρωτών και η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υδροδότησης των στρατιωτικών μονάδων που υπάρχουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει μέχρι τώρα για θέματα που αφορούν τον Δήμο Μαρωνείας Σαπών.

          Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς υπέγραψε στον κατάλογο του “Κύκλου Φίλων του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας”, μιας πρωτοβουλίας που στοχεύει στην ένταξη του θεάτρου στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.

Exit mobile version