ΚορυφαίαΠολιτισμόςΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Στις 8 Δεκεμβρίου το φετινό Santa Run στην Κομοτηνή με Μύρωνα Στρατή-Ποιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται από τη ΔΚΕΠΠΑΚ για τα Χριστούγεννα(webtv)

Για τις 8 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί το φετινό SANTA RUN στην Κομοτηνή η γνωστή δρομική πρωτοβουλία της δράσης “Ο Αι Βασίλης άργησε μια μέρα “ που και φέτος θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Κομοτηνής Νατάσα Λιβεριάδου μίλησε σήμερα στα ΜΜΕ για την δράση αυτή αλλά και το σύνολο των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί και θα λάβουν χώρα εφόσον φυσικά οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν και πάντα με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και διασφαλίσεων.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του Παραρτήματος Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Χρόνια Αναπηρία στην Κομοτηνή .Στους συμμετέχοντες έναντι συμβολικού τιμήματος θα διατεθούν τα γνωστά σκουφάκια του Αι Βασίλη και φέτος, λόγω της πανδημίας ,κόκκινες ασορτί μάσκες.

Αύριο Black Friday θα ανάψει ο φωτισμός της πόλης ενώ θα ακούγεται μουσική στους εμπορικούς δρόμους.

Στις 8 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης από το Δήμαρχο καθώς και το Πάρκο της πόλης που θα είναι το βασικό σημείο αναφοράς των φετινών εκδηλώσεων .Θα ακολουθήσει συναυλία του Μύρωνα Στρατή και της Μιρέλας Πάσχου μόνο για καθήμενους ..

Στην σημερινή συνέντευξη μίλησαν ακόμη το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Santa Run και υπεύθυνη της δράσης “Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα” Άρτεμις Τσολάκη καθώς και ο Καθηγητής του ΣΕΦΑΑ οι φοιτητές του οποίου παραδοσιακά στηρίζουν με την ενεργό συμμετοχή τους τη δράση Γιώργος Κώστα.

Ετσι λοιπόν ,επιγραμματικά το πρόγραμμα είναι το εξής

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου

SantaRun

Μύρωνας Στρατής και Μιρέλα Πάχου στην πλατεία Ειρήνης με καθήμενους θεατές

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Παπανικολάου

Αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη

Γιάννης Κάλαρης

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, Πάρκο Αγίας Παρασκευής

Oι κλέφτες των Χριστουγέννων

Παιδική παράσταση

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Αγίας Παρασκευής

Big Band “Allegro”

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, Ίδρυμα Παπανικολάου

Θεατρική παράσταση της Μυρσίνης Λατζουράκη

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, Πάρκο Αγίας Παρασκευής

Συναυλία του συγκροτήματος «3 gens»

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Θεατρική παράσταση

«Αγαπητέ Θεέ» του Eric Emmanuel Schmitt, σε θεατρική διασκευή και διδασκαλία του Νικόλα Μαραγκόπουλου, από την Εταιρεία Θεάτρου “Αντίρρηση”

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, Πάρκο Αγίας Παρασκευής

Συναυλία από το συγκρότημα Mice the Swing Band

Το πρόγραμμα φυσικά θα ανακοινώνεται σταδιακά και ξεχωριστά για κάθε εκδήλωση

Back to top button