ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαία

Στην Ξάνθη αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να εξετάσει τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που έκλεισαν

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) μεταβαίνει στην Ξάνθη για να προχωρήσει σε ιχνηλάτηση των επαφών του δασκάλου τεσσάρων Δημοτικών Σχολείων, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στην Ξάνθη αύριο Παρασκευή 12 Ιουνίου, ώστε να υποβάλλει σε εξετάσεις για τη νόσο COVID-19, όλους του εκπαιδευτικούς που ήρθαν σε επαφή με τον θετικό στον κορωνοϊό δάσκαλο.

Ήδη από εχθές Τετάρτη τα μαθήματα στα συγκεκριμένα σχολεία δεν έγιναν. Ο εκπαιδευτικός τελευταία φορά που δίδαξε ήταν την περασμένη Παρασκευή.

Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και του ΕΟΔΥ, προβλέπει τα σχολεία να μείνουν κλειστά για 10 ημέρες.

Ο δάσκαλος δίδασκε σε 4 δημοτικά σχολεία της ευρύτερης περιοχής και συγκεκριμένα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, το 17ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης και δύο Δημοτικά Σχολεία, το 15ο και 20ο στο Δροσερό Ξάνθης.

Ήδη από εχθές Τετάρτη τα μαθήματα στα συγκεκριμένα σχολεία δεν έγιναν. Ο εκπαιδευτικός τελευταία φορά που δίδαξε ήταν την περασμένη Παρασκευή. Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και του ΕΟΔΥ, προβλέπει τα τέσσερα σχολεία να παραμείνουν κλειστά για 10 ημέρες.

Back to top button