ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Στην πλειοψηφούσα παράταξη του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου επανεντάσσεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ

Στην πλειοψηφούσα παράταξη «Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών» επανεντάσσεται ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ.

Ο κ. Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ υπέβαλε την σχετική αίτηση στην παράταξη, η οποία και έγινε αποδεκτή σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία και έτσι ενώνει τις δυνάμεις του στην συλλογική προσπάθεια για την πορεία του Δήμου σε τροχιά ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Ο ανεξάρτητος σύμβουλος στη δήλωση-αίτηση επανένταξης του, αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Με την παρούσα σας καταθέτω το αίτημα επανένταξης μου στην παράταξη “Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών”, με την οποία είχα εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2019.

Πιστεύω ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος με την εμπειρία, την αποτελεσματικότητα, την αφοσίωση και το σημαντικό έργο που παρήγαγαν σε δύσκολες εποχές και κρίσεις, εγγυώνται ένα ευοίωνο μέλλον για τον Δήμο και τον τόπο μας.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν μπορώ να απουσιάσω και συστρατεύομαι μαζί τους».

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών  κ.  Ντίνος Χαριτόπουλος δήλωσε ότι η ενωτική δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από την παράταξη «Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών» τεκμηριώνει την θετική προοπτική για τον Δήμο και την τοπική κοινωνία με στόχο τη δημιουργία ενός μεγάλου αυτοδιοικητικού μετώπου για τις εκλογές του 2023.

Η ενδυνάμωση και η συλλογικότητα της δημοτικής αρχής ,σε ένα δύσκολο και ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον κρίσεων, είναι ο όρος για την υλοποίηση ενός πολλαπλασιαστικού και δημιουργικού προγράμματος στο σύνολο του Δήμου.

Back to top button