ΚοινωνίαΚορυφαία

Στην Κορνοφωλιά του Έβρου μέλη του Συλλόγου Συνοικισμού Σιδηροδρομικού Σταθμού Κομοτηνής

Toν ακριτικό Έβρο και συγκεκριμένα το χωριό  Κορνοφωλιά επισκέφτηκαν  μέλη και φίλοι του Συλλόγου Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής την Κυριακή 28 Μαΐου του2023.

 Οι εκδρομείς αναχώρησαν από την περιοχή του σταθμού νωρίς το πρωί με προορισμό το χωριό Κορνοφωλιά, φτάνοντας εκεί επισκέφτηκαν το Μοναστήρι της Παναγιάς Πορταΐτησας, παρακολουθώντας την πρωινή  θεία λειτουργία. Μετά το πέρας της λειτουργίας ξεναγήθηκαν σε χώρους της μονής και συνομίλησαν με μοναχές. Στην πορεία επισκέφτηκαν την πόλη του Σουφλίου οπού έκαναν την βόλτα τους στην τοπική αγορά της περιοχής. Ύστερα ακολούθησε πρωινός καφές στην λίμνη Τυχερού, ενώ η μέρα έκλεισε με περιπλάνηση και φαγητό στην γειτονική Αλεξανδρούπολη.

Άλλη μια προγραμματισμένη εκδρομή που διοργάνωσε ο σύλλογος μας έφτασε στο τέλος της οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλες περιοχές που βρίσκονται κοντά μας καθώς και να γνωριστούν και να έρθουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλον, προγραμματίζοντας από κοινού νέες δράσεις και εξορμήσεις που έπονται.

Back to top button