Στη “PHILOXENIA” συμμετείχε για πρώτη φορά ο Δήμος Κομοτηνής προώθωντας το brand “Visitkomotini”

Ουσιαστικές επαφές του Δήμου Κομοτηνής στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA»

Δυναμική και αποτελεσματική ήταν η παρουσία του Δήμου Κομοτηνής στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA 2021» που έλαβε χώρα από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου  στο ∆ιεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο Δήμος Κομοτηνής υποδέχτηκε στο περίπτερο 15 πλήθος επισκεπτών, κοινό, επιχειρηματίες του τουρισμού, αγοραστές από διάφορες χώρες του κόσμου. Την πρώτη μέρα που η έκθεση αφορούσε αποκλειστικά και μόνο εμπορικούς επισκέπτες πραγματοποιήθηκαν ουσιαστικές συναντήσεις του Δημάρχου Κομοτηνής Ιωάννη Γκαράνη, του Αντιδημάρχου Τουριστικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης Πέτρου Ζωγράφου και του Αντιδημάρχου Διοίκησης, Συντονισμού, Καθημερινότητας Κίμωνα Λεχούδη με στόχο την εκκίνηση συνεργασιών στην κατεύθυνση της προσέλκυσης τουριστικών γκρουπ στον Δήμο Κομοτηνής. Συμφωνήθηκε ότι ο Δήμος θα συντονίσει  συναντήσεις με τους επιχειρηματίες του τουρισμού της περιοχής. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς με αντικείμενο μελλοντικές συνεργασίες στον τομέα της τουριστικής προβολής. Το παρόν έδωσε ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέμης Τζενετίδης.

Το ευφάνταστο περίπτερο του Δήμου προσέλκυσε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους πολλοί που διατηρούν επαγγελματικές σχέσεις ή δεσμούς φιλίας λόγω φοιτητικών χρόνων στην πόλη της Κομοτηνής. Το βλέμμα και την καρδιά των επισκεπτών έκλεψε το εξαιρετικό λογότυπο του ιστοτόπου visit komotini, όπου έσπευσαν όλοι να φωτογραφηθούν.

Στο πλαίσιο της έκθεσης «PHILOXENIA» επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων το περίπτερο του Δήμου Κομοτηνής: ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου, ο Βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστος Μέτιος, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Ζωή Κοσμίδου.  

Ο Δήμαρχος κ. Γκαράνης δήλωσε στο περιθώριο της διοργάνωσης: «Η επιλογή της Δημοτικής Αρχής να λάβει μέρος στην 36η «PHILOXENIA» σηματοδοτεί το πραγματικό ενδιαφέρον μας όχι μόνο για την ανάδειξη αλλά και για τη δημιουργία αξιόλογου και αξιόμαχου τουριστικού προϊόντος».

Exit mobile version