Στη δεξίωση της Προέδρου της Δημοκρατίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας με τη Φώφη Γεννηματά ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ

Στη δεξίωση της Προέδρου της Δημοκρατίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας με τη Φώφη Γεννηματά ο Ιλχάν Αχμέτ.ο Ίδιος ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση:

“Συμμετείχα σήμερα, ως βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, στην δεξίωση που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο για την 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας, στις 24 Ιουλίου 1974. Μια γιορτή που διοργανώνεται από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στην οποία τιμώνται οι αγωνιστές της Δημοκρατίας καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της κοινωνίας μας.

Δίνουμε καθημερινά την μάχη, σε μια περίοδο με πολλές ανοιχτές προκλήσεις μπροστά μας, ώστε η Δημοκρατία στον τόπο μας να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που δικαιώνουν το πνεύμα ενός φιλελεύθερου πολιτεύματος. Με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα. Η μάχη είναι καθημερινή και δίνεται στα πεδία λήψης των αποφάσεων. Κόντρα σε λογικές στείρας άρνησης και απομονωτισμού, αλλά πάντα με γνώμονα την πρόοδο και την βελτίωση συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας.”

Exit mobile version