ΑστυνομικάΕλλάδαΚορυφαία

Σταυρούλα Τζατζανά: οι “πληκτρολογάκηδες” ας δείξουν σεβασμό σε εκείνους που δίνουν την μάχη στον Έβρο

Η Σταυρούλα Τζατζανά μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ και επί χρόνια Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν Ροδόπης παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς τα όσα διαδραματίζονται στον Εβρο και την μάχη που δίνουν οι εκατοντάδες συνάδελφοί της έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο fb:

” Οι Έλληνες αστυνομικοί για δεύτερο 24ωρο πολεμούν κυριολεκτικά προκειμένου να υπερασπιστούν την ασφάλεια της Χώρας μας, αποτρέποντας τις ορδές μεταναστών που ο μεγαλύτερος διακινητής Ερντογάν, προωθεί στα σύνορά μας φροντίζοντας παράλληλα να τους έχουν χορηγηθεί και πολεμοφόδια!!!!
Οι συνάδελφοι μου όμως με περίσσιο φιλότιμο, λεονταρίσιο θάρρος και αντοχές, πιστοί σε όσα έχουν ορκιστεί δίνουν πολύωρες μάχες σώμα με σώμα για να υπερασπιστούν την ΠΑΤΡΊΔΑ μας!!!
Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου καλή δύναμη σε όλους αυτούς τους Ήρωες συναδέλφους μου και καταθέτω τον υπέρμετρο σεβασμό μου στην γενναιότητά τους και στην αφοσίωσή τους στη διασφάλιση της ασφάλειας του Ελληνικού λαού!!!
Ο Θεός να σας έχει υπό την προστασία του, παλικάρια μου!!!!
Οι προσευχές μας και εμείς οι ίδιοι είμαστε μαζί σας.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!
ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!
Υ. Γ.
Παρακαλώ τους λαλίστατους επικριτές και αμφισβητίες των πάντων πληκτρολογάκηδες, να προσπαθήσουν, τουλάχιστον αυτές τις δύσκολες για την Ελλάδα μας ώρες, να αναστείλουν το χόμπι τους και να επιδείξουν λίγο σεβασμό στους συναδέλφους μου που πολεμούν ακούραστα εκεί στον Έβρο…
Κι αν αδυνατούν να επιδείξουν σεβασμό σε όσους πολεμούν για την Πατρίδα, ας δείξουν τουλάχιστον σεβασμό στην ίδια την Πατρίδα μας, φερόμενοι με ωριμότητα έστω για όσο θα κρατούν αυτές οι δύσκολες και επικίνδυνες ώρες…. “

Back to top button