ΚοινωνίαΚορυφαίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TVΤοπικές ειδήσεις

Στα ελληνικά οι δηλώσεις της νέας Αμερικανίδας Προξένου στη Θεσσαλονίκη μετά τη συνάντησή της με το Δήμαρχο Κομοτηνής(web tv)

Στην Κομοτηνή βρέθηκε σήμερα ,στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης ,η νέα Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Elizabeth Lee η οποία συνοδευόμενη από τον Αμερικανό Επιτετραμμένο στην Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα David Burger συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και την Πρόεδρο του ΔΣ Κλεοπάτρα Στογιαννίδου στο Δημαρχείο.

Κατα τη συνέητηση όπως δηλώθηκε στη συνέχειθα στα ΜΜΕ επιβεβαιώθηκε το ενδοιαφέρον των Αμερικανών για επενδύσεις στην περιοχή ενώ τονίστηκε η συμμετοχή δυο Αμερικανικών επενδυτικών σχημάτων μεταξύ των 4 που διεκδικούν την αγορά του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης .

Άξιο μνείας στοιχείο ωστόσο είναι πως η νέα Αμερικανίδα Πρόξενος διατύπωσε τις σύντομες δηλώσεις της στα ελληνικά αποδεικνύοντας και το επίπεδο των στελεχών που οι ΗΠΑ εμπιστεύονται σε νευραλγικές διπλωματικές θέσεις όπως στην Ελλάδα

Και με τον Αντιπεριφερειάρχη Εβρου Δημήτρη Πέτροβιτς

Νωρίτερα οι Αμερικανοί διπλωμάτες συναντήθηκαν και με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς .
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πέτροβιτς ενημέρωσε τους δύο αξιωματούχους για τις νέες αναπτυξιακές προοπτικές που δημιουργούνται στην περιοχή, με επίκεντρο την Αλεξανδρούπολη, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη θετική προοπτική να υπάρξουν επενδύσεις αμερικανικού ενδιαφέροντος στον Έβρο.

Η νέα Αμερικανίδα πρόξενος στη Θεσσαλονίκη Elisabeth Lee συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαρανη και την Πρόεδρο του ΔΣ Κλεοπάτρα Στογιναννιδου . Δηλώσεις τώρα ζωντανά

Posted by ΡΟΗ news on Tuesday, October 20, 2020

Ρεπορτάζ φωτό Σάκης Αντωνίου

https://www.facebook.com/plugins/video.php?h

Back to top button
Close