ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαία

Στο σπίτι του ο 78χρονος που θεωρήθηκε ότι είχε κορωνοϊό – Αιχμηρή ανάρτηση από την κόρη του

Επέστρεψε υγιής στο σπίτι του ο 78χρονος από την Ζαρκαδιά Νέστου ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά από την γνωστοποίηση ότι ένα τεστ που διενεργήθηκε σε δείγμα που εστάλη στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό SARS-COV-2. Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στην Αλεξανδρούπολη διενεργήθηκαν και άλλοι έλεγχοι στον 78χρονο -όλοι, ευτυχώς, αποδείχτηκαν αρνητικοί. Έτσι, μετά το πέρας της νοσηλείας του ο 78χρονος πήρε εξιτήριο.

Την ίδια ώρα η κόρη του 78χρονου προχώρησε σε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, στην οποία αφήνει αιχμές κατά της διοίκησης του νοσοκομείου Καβάλας για την δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων που αφορούσαν τον πατέρα της.

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

“Λοιπόν, ο 78χρονος μπαμπάς μας νίκησε τον κορωνοϊο με απλή αντιβίωση σε 6 μέρες και γύρισε σπίτι! Έφυγε από δω με πυρετό και συμπτώματα ουρολοίμωξης και με ένα θετικό και ένα αρνητικό τεστ από το νοσοκομείο Καβάλας (Σχόλιο γράφοντος: Κανένα τεστ δεν διενεργήθηκε στην Καβάλα – τα αποτελέσματα προήλθαν από την Θεσσαλονίκη) πήγε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί θεώρησαν ότι ήταν περιστατικό που μπορούσε να είναι στο σπίτι του. Μετά από 5 αρνητικά τεστ( με το ζόρι δε γίνεται) επέστρεψε υγιέστατος όπως και έφυγε! Περιττό να πω ότι φοβόταν αυτός για εμάς και εμείς για αυτόν! Γιατί τον αγαπάμε και τον χρειαζόμαστε και γιατί μας αγαπάει και μας χρειάζεται. Προφανώς έγινε κάποιο λάθος αλλά δε θα το παραδεχθεί κανείς γιατρός και κανένα νοσοκομείο γιατί κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει!! Και επειδή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, ο ανώτατος λειτουργός του νοσοκομείου που εμπιστεύθηκε τα προσωπικά δεδομένα του ασθενούς σε γνωστό του και έτσι το όνομα μας μαθεύτηκε σε κάθε χωριό του δήμου Νέστου, θα μπορούσε να δημοσιοποιήσει το λάθος τους με την ίδια ευκολία! Δυστυχώς, όμως, η βλακεία των ανθρώπων είναι ανίκητη και εγω αρνούμαι να πολεμήσω! Καλή Ανάσταση σε όλους και του χρόνου ελεύθεροι!!!!”

Συντάκτης Αναστάσιος Μαρκουλίδης, πηγή kavala-portl.gr

Back to top button