ΑστυνομικάΚορυφαία

Σοκ στον Έβρο: Μαχαιρωμένη στο στήθος η 28χρονη διοργανώτρια του καρναβαλιού – Την εντόπισαν νεκρή σε χαράδρα

Θλίψη στο Τυχερό Έβρου για τον τραγικό θάνατο της 28χρονης Βίκυς, της διοργανώτριας του καρναβαλιού, η οποία εντοπίστηκε νωρίτερα νεκρή σε χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων στην περιοχή του χωριού Λευκίμη.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Κυριακής, όταν είχε φύγει από το σπίτι της με την μηχανή κι αναζητούνταν. Την σορό εντόπισε ο θείος της που κάλεσε αμέσως της αρχές.

Όπως διαπιστώθηκε, στο άψυχο σώμα της κοπέλας βρέθηκαν τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και στα χέρια με αποτέλεσμα οι αρχές να έχουν ξεκινήσει τις έρευνες προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής, η 28χρονης φοιτούσε στο δημόσιο ΙΕΚ αμπελουργίας και οινολογίας, καθώς ασχολούνταν με τα αγροτικά.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί εδώ δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο με αποτέλεσμα να τα έχουμε όλοι χαμένα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη, αλλά και πως βρέθηκε στο χαντάκι. Η Βίκυ ήταν η ψυχή της παρέας και όλοι έχουμε στεναχωρηθεί. Μιλάμε για ένα εξαιρετικό πλάσμα που ασχολούνταν με τα αγροτικά. Εδώ έχουμε ένα δημόσιο ΙΕΚ αμπελουργίας και οινολογίας και ήταν φοιτήτρια. Ήταν πολύ δραστήρια και μέσα σε όλα ήθελε να μάθει επιπλέον πράγματα για να εξελίξει την δουλειά της», είπε ο κάτοικος του Τυχερού

protothema 

Back to top button