Βουλευτικές εκλογές 2023Κορυφαία

Η Σοφία Σακοράφα επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜΕΡΑ -25 στις Σάπες

Επίσκεψη στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜεΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη» και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα κατά την οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο στο Δημαρχείο στις Σάπες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας της κ. Σοφίας Σακοράφα στην περιοχή, μέσα σε εγκάρδιο, φιλικό και δημιουργικό κλίμα.

Στη διάρκεια της, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά και διεισδυτικά τα προβλήματα και τις προοπτικές της πολυπολιτισμικής και ακριτικής περιοχής, τη λειτουργία του Δήμου υπέρ των δημοτών, θέματα αναπτυξιακά και κοινωνικά που αφορούν την τοπική κοινωνία και τις δράσεις του Δήμου για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών, καθώς επίσης και θέματα αθλητισμού.

Συγχρόνως, επεσήμανε κενά και προβλήματα που υπάρχουν στο θεσμικό και νομικό πλαίσιο λειτουργίας των Δήμων και τα οποία πρέπει να λυθούν στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Η κ. Σοφία Σακοράφα δεσμεύθηκε ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στους σχεδιασμούς και τις διεκδικήσεις του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, ενώ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους στο μέλλον.

Τέλος, η κ. Σοφία Σακοράφα υπέγραψε το βιβλίο «Κύκλου Φίλων Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας».

Back to top button