Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ – Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του

ύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γνωστός δημοσιογράφος επέστρεφε στο σπίτι του όταν δέχτηκε τουλάχιστον έξι σφαίρες και δολοφονήθηκε στις 14:15 το μεσημέρι από τους δράστες που είχαν στήσει ενέδρα. Στο σημείο μάλιστα, βρέθηκαν σύμφωνα με την ΕΡΤ 17 με 20 κάλυκες, στοιχείο που δεν αφήνει αμφιβολίες στην υπόθεση πως οι δράστες ήθελαν να σκοτώσουν τον αστυνομικό συντάκτη.

Αναζητούνται οι δράστες του άγριου φονικού

Οι άγνωστοι που φέρεται να είναι τουλάχιστον δύο, προσέγγισαν τον Γιώργο Καραϊβάζ επάνω σε μια μοτοσυκλέτα, πιθανότατα όπως πιθανολογείται τύπου σκούτερ. Ο ένας από τους δύο αναβάτες της μηχανής σήκωσε το όπλο του και πυροβόλησε εξ’ επαφής τον δημοσιογράφο, ο οποίος όπως αναφέρουν πληροφορίες, βρέθηκε μπρούμυτα έξω από το αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από την εξώπορτα του σπιτιού του. Οι αρχές να εικάζουν πως το όπλο της δολοφονίας έφερε σιγαστήρα.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης. Ειδικότερα, στην οδό στην οδό Θέμου Άννινου όπου διέμενε ο δημοσιογράφος βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, υπολογίζεται πως επέστρεφε στην οικία του αμέσως μετά την τηλεοπτική εκπομπή στην οποία εμφανιζόταν και αυτό το στοιχείο οδηγεί τις αστυνομικές Αρχές να εικάζουν πως οι δράστες γνώριζαν το πρόγραμμά του.

Ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Eίχε χρόνια παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων ενώ είχε διατελέσει για χρόνια επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 από όπου αποχώρησε το 2017. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στην εκπομπή του “Star”, “Αλήθειες με τη Ζήνα” και ήταν και διαχειριστής του ενημερωτικού site bloko.gr.

Exit mobile version