Σκληρή επίθεση του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν στον Πρόεδρο της Κοινότητας Ηλία Μπούκα :έδωσε στη δημοσιότητα τιμολόγια 20ετίας ως προμηθευτή του Δήμου ύψους 190.000 ευρώ

Στα άκρα ,εδώ και καιρό έχει οδηγηθεί η αντιπαράθεση στο Δήμο Ιάσμου με πολλές και σκληρές εκατέρωθεν βολές μεταξύ του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν και του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Κυριάκου Αμούντζα και του Προέδρου της Κοινότητας Ιάσμου Ηλία Μπούκα .

Χθες ο Δήμαρχος έδωσε στη δημοσιότητα το σύνολο των τιμολογίων που πληρώθηκε τα τελευταία είκοσι χρόνια ο κ Μπούκας από το Δήμο Ιάσμου ως προμηθευτής του τα οποία φτάνουν το ποσό των 190.000 ευρώ. Πρόκειται για προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού ,κλιματιστικών ,ηχητικής κάλυψης ,συντηρήσεις κλπ.

Ο Δήμαρχος σπεύδει να σημειώσει ότι “όλα είναι νόμιμα” ωστόσο δια της δημοσιοποίησής του φωτογραφίζει ευθέως ως οικονομικά τα κίνητρα της κριτικής που του ασκεί ο Πρόεδρος της Κοινότητας και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου.Βέβαια χαρακτηρίζει το σύνολο των 190.000 ευρώ ως “κέρδη” κάτι που προφανώς δεν ισχύει μιας και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ ,εμπορικό κέρδος κλπ

Ο κ Μουμίν είχε προαναγγείλει την συγκεκριμένη αποκάλυψη μέσα από τη συνέντευξη που ΄έδωσε στη Ροή news.

Στο δε δελτίο τύπου που εξέδωσε σημειώνει :

“Ο πρόεδρος κοινότητας και πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου, Ηλίας Μπούκας τα τελευταία 20 χρόνια εισέπραξε κέρδη 190.620 ευρώ (Εκατόν Ενεννήντα Χιλιάδες Εξακόσια Είκοσι Ευρώ) από τον Δήμο Ιάσμου. Όλα νόμιμα. Αυτό το μονοπώλιο το κατήργησα. Είναι ο μοναδικός λόγος που γκρινιάζει και κλαψουρίζει. Μην ξεχνάς Μπούκα ;1. Θα τελειώσω έναν έναν όσους έκαναν περιουσίες από μονοπώλια εις βάρος των συνδημοτών μου.2. Είμαι και θα είμαι ο Δήμαρχος της μεσαίας τάξης, των ασθενέστερων, των ηλικιωμένων, των αδικημένων.3. Τώρα ξεκινάμε. Έχουμε και άλλα στοιχεία. Το μαχαίρι θα μπει βαθιά στο κόκκαλο» δήλωσε ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει απάντηση ή σχόλιο από την πλευρά του Προέδρου της Κοινότητας Ιάσμου

Exit mobile version