ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαία

Σημαντικές δωρεές στα Νοσοκομεία της Θράκης για την μάχη με τον κορωνοϊό

80.000 ευρώ από τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ στο Νοσοκομείο Ξάνθης

«Πλαστικά Θράκης» ,»Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης» και Μητρόπολη Μαρωνείας Κομοτηνής οι δωρητές

Σημαντικές δωρεές προς τα Νοσοκομεία της Θράκης βλέπουν τις μέρες αυτές το φως της δημοσιότητας. Στην πρώτη γραμμή το Νοσοκομείο της Ξάνθης στο οποίο η γνωστή εταιρεία της Ξάνθης «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ» προσέφερε 80.000 ευρώ για την ΜΕΘ του Ιδρύματος αλλά και την προμήθεια εξοπλισμού που έχει ανάγκη.

Οπως ανέφερε μεταξύ άλλων στο ευχαριστήριό της  η Δκτρια του Νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα 

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης στα πλαίσια συνεργασίας με τον επιχειρηματικό κόσμο που έχει την επιθυμία και τη δυνατότητα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να προσφέρει σε υλικοτεχνική υποδομή, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον ΟΜΙΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕ και τους εργαζόμενους σε αυτόν για τη μεγάλη δωρεά του, προσφέροντας τα μέγιστα στη καθημερινή μάχη που δίνουμε ενάντια στον φονικό ιό.

Συγκεκριμένα, ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕ πρόσφερε για την δημιουργία νέων κλινών ΜΕΘ και τις ανάγκες μας το ποσό των 80.000 ευρώ και ήδη εξασφάλισε Λαρυγγοσκόπια, Μόνιτορ και τον εξοπλισμό τους.

Η  σημαντικότατη συνεισφορά του ΟΜΙΛΟΥ συνεχίζει, ενισχύοντας την παραγωγή του, προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για νοσοκομειακά υλικά που χρησιμοποιούνται, όπως μάσκες προσώπου, ιατρικές προστατευτικές στολές και υγρομάντηλα,  τα οποία παράγονται από τα εργοστάσια της Ξάνθης όπως και επίσης ενεργοποίησε όλους τους μηχανισμούς του προκειμένου να μην δημιουργηθεί κενό στην αλυσίδα εφοδιασμού.»

«Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης» :5000 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης στα Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής

Στο πλαίσιο της εταιρικής-κοινωνικής Ευθύνης, η εταιρεία Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής , προχώρησε στη δωρεά 2.000 λίτρων αιθυλικής αλκοόλης στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής και 3000 λίτρων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

«Με την ενέργεια αυτή πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουμε το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων στον υπεράνθρωπο αγώνα που δίνουν καθημερινά για την καταπολέμηση του “κορωνοϊού” αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της .

Προσφορά μίας σύγχρονης κλίνης ΜΕΘ από την Μητρόπολη   Μαρωνείας Κομοτηνής στο «Σισμανόγλειο»  Νοσοκομείο

Τέλος σήμερα έγινε γνωστό ότι η Μητρόπολη Μαρώνειας Κομοτηνής ,κρατώντας χαμηλούς τόνους δημοσιότητας ,προσέφερε στο «Σισμανόγλειο»  Νοσοκομείο Κομοτηνής δια του Μητροπολίτη Παντελεήμονος, στη διοίκησή του μία σύγχρονη κλίνη ΜΕΘ για τις αυξημένες ανάγκες του Ιδρύματος .

Back to top button