Σημαντικά ζητήματα του Δήμου Μαρώνειας Σαπών έθεσε ο Δήμαρχος σε διαδοχικές συναντήσεις με το Υπουργικό κλιμάκιο στην Κομοτηνή

Σημαντικά ζητήματα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών έθεσε ο Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος κατά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε με τα μέλη πολυμελούς Υπουργικού Κλιμακίου που βρέθηκε χθες Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο αναπτυξιακού συνεδρίου για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Πιο συγκεκριμένα, με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα συζήτησαν για τις αποζημιώσεις πληγέντων από τη θεομηνία του 2019, για νέα έργα από το πρόγραμμα Αντ.Τρίτσης, για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου κ.ά..

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο μίλησαν για το θέμα της δημιουργίας στρατιωτικών κατοικιών στις Σάπες.

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη συζήτησαν για προβλήματα στα λιμάνια Μαρώνειας και Ιμέρου.

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο μίλησαν για την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών , καθώς και την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των αστυνομικών υπηρεσιών του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Ακόμη ο κ. Χαριτόπουλος έθεσε το ζήτημα της λειτουργίας γραφείου εξυπηρέτησης φορολογουμένων στις Σάπες στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, υπεύθυνο για τα δάση κ. Γιώργο Αμυρά, έθεσε θέματα των δασών και εκπόνησης μελετών για την προστασία τους στην περιοχή μας.

Exit mobile version