Αγροτικά νέαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Σε Ξάνθη και Ροδόπη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός-Θα παρουσιάσει τη νέα ΚΑΠ σε εκδήλωση στην Κομοτηνή

Στις Περιφερειακές Ενότητες Ξάνθης και Ροδόπης θα περιοδεύσει αύριο, Πέμπτη 29 Ιουλίου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων .

Μεταξύ αυτών στο εργοστάσιο της Japan Tobacco στους Τοξότες, στην ΣΕΚΕ ,στα Θρακικά Εκκοκκιστήρια και στον ΕΛΓΟ Δήμητρα Κομοτηνής.Επίσης επαφές θα έχει με τους καπνοπαραγωγούς της Θράκης ενώ θα συζητήσει και με τη ΝΟΔΕ Ροδόπης .

Στις 5 το απόγευμα, ο κ. Λιβανός θα παρουσιάσει τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) σε θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της Περιφέρειας, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ «Γεώργιος Παυλίδης», στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή).

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων με φυσική παρουσία στην αίθουσα, ενώ οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι θα συμμετέχουν διαδικτυακά.

Η εκδήλωση θα προβληθεί σε πραγματικό χρόνο από τον κεντρικό ιστότοπο της Περιφέρειας ΑΜΘ https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/ σε banner που θα υπάρχει για αυτόν το σκοπό στην αρχική σελίδα.

Από εκεί μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι αγρότες ή όσοι ενδιαφέρονται.

Back to top button