ΚοινωνίαΤοπικές ειδήσεις

Σε μία εβδομάδα το πετρέλαιο στο Νοσοκομείο Κομοτηνής -Θα προηγηθεί η αναμόρφωση του προϋπολογισμού

Πολλά παράπονα καταγράφονται τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, για την μη λειτουργία των καλοριφέρ του Νοσοκομείου Κομοτηνής εν μέσω πανδημίας και με τον Νοέμβρη να έχει διανύσει ήδη το πρώτο μισό του.

Τελικά φως στην υπόθεση ήρθε να ρίξει η Δκτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής κ Μάγδα Γιαμουστάρη η οποία μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνης σήμερα .Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ η κ.Γιαμουστάρη τόνισε πως «κάθε χρόνο τέτοια εποχή υπάρχει θέμα μικρής καθυστέρησης με την προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης» ενώ συμπλήρωσε ότι : «Αυτή την εβδομάδα θα γίνει η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και μέσα σε λίγες μέρες θα εξασφαλισθεί το πετρέλαιο. Ωστόσο, ήδη έχει εξασφαλισθεί ποσότητα 5.000 λίτρων για την πτέρυγα covid-19,-με την οικονομική συμβολή της Περιφέρειας- καθώς εκεί δεν επιτρέπεται η χρήση των κλιματιστικών».

Πρόκειται αναμφίβολα για πολύ θετική εξέλιξη απλά ασθενείς και γιατροί θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη με τα κλιματιστικά . Άλλωστε ο καιρός ακόμη “κρατάει” …

Back to top button