Σχολικά γεύματα στη Ροδόπη: ήρθαν στα σχολεία μετά από 2 χρόνια ,τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές και ένα μήνα πριν κλείσουν για το καλοκαίρι!

Οργή στον εκπαιδευτικό κόσμο αλλά και στους γονείς των παιδιών που φοιτούν σχολεία τα οποία είναι ενταγμένα στο σχετικό πρόγραμμα η εμφάνιση σήμερα το πρωί σχολικών γευμάτων 4 μέρες πριν από τις εκλογές και λιγότερο ένα μήνα πριν κλείσουν τα Δημοτικά σχολεία για καλοκαίρι.

Σχολικά γεύματα στη Ροδόπη έχουν να δοθούν 2 χρόνια τώρα ενώ πρόπερσι δόθηκαν για 2 μόλις μήνες .Ως αιτία αυτής της κατάστασης παρουσιάζεται η δικαστική διαμάχη μεταξύ των εργολάβων .Είναι προφανές ότι πρόκειται για αδιάφορη για τους γονείς διαδικασία και σίγουρα το καθεστώς έπρεπε να είχε αλλάξει προ πολλού .

Ωραίο και καυστικό το σχόλιο που ανάρτησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Στέφανος Μακρυγιάννης :

“Νέο είδος food pass. Ντρέπεται και η ντροπή. Αφού έκοψαν τα σχολικά γεύματα επί δύο χρόνια (θυμίζω το είχαμε καταγγείλει κατά επανάληψη και φέτος και πέρσι) μας έστειλσν σχολικά γεύματα σήμερα Δευτέρα 15/5. Ένα μηνα πριν κλείσουν τα σχολεία και 5 μέρες πριν τις εκλογές. Αλλά να μην ξοδεύονται κιόλας; Χωρίς σαλάτα, χωρίς ψωμί. Να φανταστώ πως αύριο θα προσλάβουν εκπαιδευτικό εικαστικών που δεν εχο;υμε από την αρχή της χρονιάς;”

Exit mobile version