ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Σάπες: προς επίλυση το στεγαστικό πρόβλημα του Αστυνομικού Τμήματος με την προσφορά οικοπέδου από το Δήμο

Κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, συνοδευόμενο από τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Σουλιώτη, καθώς και εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, επισκέφτηκε τις Σάπες σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, ώστε να ενημερωθεί από τη Δημοτική Αρχή για την έκταση η οποία παραχωρήθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να ανεγερθεί κτιριακή εγκατάσταση για την κάλυψη των αναγκών στέγασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Η απόφαση για την παραχώρηση της δημοτικής έκτασης ελήφθη ομόφωνα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρωνείας-Σαπών στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Πρόκειται για δημοτικό οικόπεδο στην περιοχή «Αλώνια» του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, πλησίον της παλιάς Δ.Ο.Υ. Σαπών έκτασης περίπου ενός (1) στρέμματος.

Με το κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας συνομίλησε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, ο οποίος επεσήμανε πως στόχος είναι η επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των αστυνομικών υπηρεσιών του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών συναίνεσε και βοήθησε τις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας για την παραχώρηση του κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου στις Σάπες, προκειμένου να στεγαστεί, το επόμενο διάστημα, το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών.

Μετά και από αυτές τις δύο ενέργειες, είναι καταφανές ότι το πρόβλημα στέγασης υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στις Σάπες, οδεύει προς την επίλυση του.

Back to top button