ΚορυφαίαΡεπορτάζΤοπικές ειδήσεις

Νοσοκομείο Κομοτηνής: προετοιμασία για την περίοδο της έξαρσης του κορωνοϊού

Νέα μέτρα εφαρμόζονται στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει δώσει του Υπουργείο και ο ΕΟΔΥ. Έτσι απαγορεύεται το επισκεπτήριο  ενώ στην πύλη γίνεται αυστηρός έλεγχος από το προσωπικό του Νοσοκομείου αλλά και την ασφάλεια σε όλους όσοι επιθυμούν να εισέλθουν σε αυτό .

Στον χώρο δε των ΤΕΠ έχει τοποθετηθεί οικίσκος στο οποίο θα γίνεται ο έλεγχος και η θερμομέτρηση όσων ασθενών πιθανολογηθεί ότι έχουν νοσήσει από τον ιό προκειμένου να ακολουθήσει η προβλεπόμενη νοσηλεία τους ή μη.

Να σημειωθεί ότι από την Δευτέρα το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ,πιστοποιημένα το τεστ για τον ιό και έτσι μειώνεται δραματικά ο χρόνος αποκάλυψης του φορέα του κορωνοϊού που απευθύνεται σε υγειονομικές δομές της Περιφέρειας.

Πληροφορίες λένε ότι 2 πτέρυγες του Νοσοκομείου Κομοτηνής έχουν προετοιμαστεί για να δεχτούν ασθενείς στην φάση της αύξησης των κρουσμάτων που όλοι μας απευχόμαστε μιας και είναι γνωστό ότι το Νοσοκομείο Κομοτηνής είναι παντελώς ανεπαρκές .Ευτυχώς που βασίζεται στην αυταπάρνηση του προσωπικού του…

Back to top button
Close