ΚορυφαίαΠολιτισμός

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Στη Δράμα την Άνοιξη για τα γυρίσματα ταινίας

 Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών, αναμένεται να βρεθεί στη Δράμα, για να πάρει μέρος στα γυρίσματα ταινίας που θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2022. Ο αστέρας του Χόλιγουντ που ετοιμάζεται να ανοίξει ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, κάνει στα 81 του χρόνια πολύ προσεκτικές επιλογές, όσον αφορά τις ταινίες που εμφανίζεται.

Μια από αυτές όπως φαίνεται θα έχει άρωμα Ελλάδας και Δράμας, με τον ίδιο να υποδύεται έναν πολιτικό κρατούμενο.

Σύμφωνα με το ergasia-press.gr, τα γυρίσματα στην περιοχή αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε 3 Δήμους του Νομού, Προσοτσάνη, Δράμα και Παρανέστι.

Ο Ντε Νίρο έγινε γνωστός για την ενσάρκωση προβληματικών χαρακτήρων, για την πολύχρονη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε καθώς και για τη συμμετοχή του στις πρώτες δουλειές του Μπράιαν Ντε Πάλμα.

Ήδη έχουν εκδοθεί όλες οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις από τα αρμόδια Υπουργεία, καθώς στα γυρίσματα θα περιέχουν σκηνές με εφέ και τεχνικές εκρήξεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, σκηνές της χολιγουντιανής ταινίας θα έχουν ως σκηνικό το Σπήλαιο του Αγγίτη, περιοχές πέριξ του Καπνολογικού Ινστιτούτου, τον ορεινό όγκο του Παρανεστίου, αλλά και του Σιδηρονέρου, όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο του νερού. Επίσης, το τοπικό στοιχείο θα υπάρχει, πέρα από το φυσικό φόντο στα γυρίσματα, και σε επίπεδο ηθοποιών, καθώς σε τέτοιου είδους παραγωγές χρησιμοποιούνται κομπάρσοι από την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Άνοιξη ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναμένεται να δώσει το παρών και στη Σαντορίνη, για τα εγκαίνια του πολυτελούς ξενοδοχείου που ανοίγει

Back to top button