Με Ρομπέρ στο τέλος ο Πανθρακικός νίκησε την Ανατολή Σερρών και προκρίθηκε στην β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο Πανθρακικός με την επιστροφή του μετά από τέσσερα χρόνια στο Κύπελλο Ελλάδος αφού με ένα γκολ του Ρομπέρ προς το τέλος της αναμέτρησης, έκαμψε την αντίσταση της σερραϊκής ομάδας από την Ανατολή και πήρε την μεγάλη νίκη – πρόκριση.

Για να έρθει πάντως αυτή η νίκη, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου χρειάστηκε να κάνει μεγάλη επέμβαση ο τερματοφύλακας Κεχαγιάς σε εκτέλεση πέναλτι του Ρουτση στο 49′ (το οποίο υποδείχθηκε σε ανατροπή του Παπίτσα) ενώ είχαν και δοκάρι στο τέλος του πρωτου ημιχρόνου όταν σε κόρνερ του Ρουτση και κεφαλιά του Παπότσα, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Καλογρανας.

Από το 62ο λεπτό οι Σερραίοι αγωνιζόντουσαν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πατσιουρας. Αυτό το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη, που μέχρι εκείνο το σημείο είχαν αν επιδείξουν μόνο ένα μονοκόματο σουτ του Φουρλαταρα πο έδιξε ε κόρνερ ο τερμτοφύλακας στο 9′. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πέρα από το χαμένο πέναλτι και το δοκάρι είχαν στο πρώτο μέροε ένα σουτ του Τριανταφύλλου στο 30′ και ένα του Ρουτση στο 43′, με το πρώτο να το μπλοκάρει ο Κεχαγιάς και το δεύτερο να περνά λίγο άουτ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κεχαγιάς, Παπαχρόνης, Ρομπέρ, Ζαγκουλος, Λειβαδιωτης, Καλογρανάς, Γιαννακιτσιδης, Τοπάλι, Φουρλατάρας, Νικολαΐδης.
ΣΕΡΡΕΣ 1800 FC: Καστανιώτης, Πατσιουρας, Στεφανίδης, μακουσης, Μιντιούρης, Πανίδης, Ρουτσης, Τριανταφύλλου, Αγγελάκας, Λαλούσης, Παπιτσας

Συντάκτης Δημήτρης Μπακιρτζής ,πηγή thrakisports

Exit mobile version