Ροδόπη:συνελήφθησαν 2 λαθροδιακηνητές

Συνελήφθησαν σήμερα (9-1-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 35 και 31 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 31χρονο και συνοδηγό τον 35χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. 

Στο ύψος της διασταύρωσης του οικισμού Αδριανής το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ο 31χρονος οδηγός μαζί με τον συνοδηγό – συνεργό του τράπηκαν πεζοί σε φυγή, προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς, ενώ πλησίον του οχήματος βρέθηκαν έξι (6) μη νόμιμοι μετανάστες, τους οποίους οι δύο διακινητές μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης  Σαπών.

Exit mobile version