Ροδόπη :συνελήφθη διακινητής που στην προσπάθεια του να ξεφύγει τράκαρε με άλλο αυτοκίνητο στο Βέλκιο τραυματίζοντας τους επιβάτες του(φωτογραφία)

Συνελήφθη χθες (21-7-2020) στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη άγνωστο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό δράστη, διότι όπως διαπιστώθηκε επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε έτερος συνεργός του, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται, μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος δράστης συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο ημεδαποί, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τα οχήματα, ενώ ο οδηγός – διακινητής τράπηκε πεζός σε φυγή.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο πρώτο όχημα και πλησίον αυτού, εντόπισαν οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους ο άγνωστος οδηγός μαζί με τον συνεργό του, που συνελήφθη, μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα.

Οι επιβαίνοντες των δύο οχημάτων μεταφέρθηκαν στo Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής.

(φωτο Αλέξανδρος Σκοπιανός)

Exit mobile version