ΚοινωνίαΚορυφαίαΚορωνοίόςΡεπορτάζ

Ροδόπη: ποιοι θεσμικοί έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα και το έχουν αποκαλύψει

Σε μία από τις χειρότερες πανελλαδικά θέσεις ,όσο κι αν προσπαθούν να το κρύψουν βρίσκεται η Ροδόπη. Επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις οι θεσμικοί με τη στάση περνούν το μήνυμα για την ανάγκη ή και μη του εμβολιασμού μιάς και κάποιοι ενδεχομένως να διαπιστώνουν στη βάση δυσπιστία και για να μην την δυσαρεστήσουν δεν προβάλλουν τον εμβολιασμό τους ακόμη κι αν τον έχουν πραγματοποιήσει..

Αν δεν έκαναν το εμβόλιο ή δεν σκοπεύουν να το κάνουν αυτό είναι δικό τους δικαίωμα και φυσικά ο κόσμος είναι αυτός ,ανάλογα με την προσέγγισή του που θα τους κρίνει.. Ενδιαφέρον στοιχείο ωστόσο είναι το γεγονός ότι στελέχη της τοπικής ΝΔ από πολύ ψηλά μέχρι λίγο…χαμηλότερα δεν έχουν κάνει γνωστό τον (ενδεχόμενο) εμβολιασμό τους και αυτό είναι ενδιαφέρον αν εμπεριέχει στοιχεία …αντίστασης.

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουν γνωστοποιήσει τον εμβολίασμό τους :οι βουλευτές Δημήτρης Χαρίτου και Ιλχάν Αχμέτ,ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος και οι Δήμαρχοι Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης ,Μαρώνειας Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος και Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα οι ίδιοι ομολόγησαν δημοσίως έχουν νοσήσει από τον ιό ο Περιφερειάρχης ΑμΘ και οι Δήμαρχοι Κομοτηνής και Μαρώνειας Σαπών άρα με το νέο πρωτόκολλο έχουν ολοκληρώσει προς τον παρόν τον εμβολιασμό τους με τη μία δόση.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει γνωστό αν έχουν εμβολιαστεί ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και οι 3 Αντιπεριφερειάρχες από τη Ροδόπη Νίκος Τσαλικίδης ,Αμέτ Ιμπράμ και Τζιχάν Ιμάμογλου ,Αν κάτι μας ξέφυγε ευχαρίστως να το διορθώσουμε φυσικά ….

Back to top button