Ροδόπη-Κάλχας:12 μετανάστες μετέφερε διακινητής με φορτηγό

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (24-8-2021), στους νομούς Δράμας και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Ροδόπης δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην επαρχιακή οδό Καλαμπακίου – Νικήσιανης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης (ευρύτερη περιοχή Κάλχα), αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας και Σαπών Ροδόπης.

Exit mobile version