ΚορυφαίαΑστυνομικάΤοπικές ειδήσεις

Ροδόπη:άγνωστοι με απειλή μαχαιριού έκλεψαν αυτοκίνητο,πιθανόν μετανάστες

Ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στα ήδη πολλά που έχουν σημειωθεί από τότε που η κατάσταση με την είσοδο παράνομων μεταναστών στην Θράκη έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Ροη news ,χθες το βράδυ 55 χρονος από την Ανω Βυρσίνη του Δήμου Αρριανών ,στο δρόμο προς τη Χλόη είδε κάποιον να κινείται ,πιθανόν κουτσαίνοντας .Ο άνθρωπος σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να βοηθήσει όταν ο άγνωστος έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε ενώ την ίδια στιγμή εμφανίστηκαν άλλα 3 άτομα που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν κρυμμένα και τον ακινητοποίησαν.

Ακολούθως τον έδεσαν χειροπόδαρα με τη ζώνη  του παντελονιού του ,πήραν το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκαν. Ο άτυχος αγρότης κατάφερε με κόπο να ξεδεθεί και αφού πήγε στο χωριό του με τα πόδια ειδοποίησε τους χωριανούς αλλά και την αστυνομία για το περιστατικό .

Η κινητοποίηση της αστυνομίας και των συνοριοφυλάκων ήταν άμεση με αποτέλεσμα οι άγνωστοι που κατευθύνονταν προς τη Νέα Σάντα από το δρόμο του Κέχρου ,στον οποίο είχε τοποθετηθεί μπλόκο ,να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο και να τραπούν σε φυγή ,μέσα στο δάσος .

Οι άγνωστοι ,κατά πάσα πιθανότητα παράνομα εισελθέντες στη χώρα μετανάστες ,αναζητούνται με τη συνδρομή σκύλων και ενισχύσεων από την Αλεξανδρούπολη.

Το περιστατικό δεν είναι μοναδικό. Εχει καταγγελθεί ανάλογο περιστατικό στην Ροή news  προ εβδομάδων όταν νεαρός συμπολίτης κινούμενος στην επαρχιακή οδό Σαπών Κομοτηνής διαπίστωσε πως στο δρόμο υπήρχε κάποια τσάντα .Σταμάτησε να ελέγξει όταν εμφανίστηκαν ξαφνικά άγνωστα άτομα με εμφανή πρόθεση να κλέψουν το αυτοκίνητο ,κάτι που δεν κατάφεραν αφού πρόλαβε και έκανε αναστροφή και να γυρίσει,έντρομος , πίσω.

Back to top button