ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαία

Ροδόπη: 24 κρούσματα την Παρασκευή

2581 νέα κρούσματα κορωνοιου σήμερα Παρασκευή.519 οι διασωληνωμενοι και 72 οι θάνατοι που αυξάνονται μέρα με τη μέρα μεταξύ αυτών και δύο γυναικών από τον Έβρο στο Νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Στη Ροδόπη σήμερα 24 κρούσματα. Στη Δράμα που ζει τραγικές στιγμές ο αριθμός είναι 62 .Στον Έβρο που έχει μπει σε επικίνδυνη περιδίνηση σημειώθηκαν 28 κρούσματα.Στην Ξάνθη 31 και στην Καβάλα 33 .

Δύο ακόμα θάνατοι ασθενών με κορωνοϊό καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για μια γυναίκα 77 ετών από την Αλεξανδρούπολη, που είχε κάνει εισαγωγή την περασμένη Τρίτη (17/11) και νοσηλευόταν σε Μονάδα Covid-19, και για άλλη μία γυναίκα, 83 ετών από τις Φέρες Αλεξανδρούπολης, που είχε μπει στο νοσοκομείο στις 11 Νοεμβρίου και επίσης νοσηλευόταν σε Μονάδα Covid. Και οι δύο έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα. Ο αριθμός των θανάτων μέσα στο νοσοκομείο, με τελική αιτία τον κορωνοϊό, έφτασε τους 56. Σήμερα νοσηλεύονται 87 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 72 στις Μονάδες Covid-19, 11 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 4 στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Περισσότερα από 25, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν σε μοναχές της Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης

Με στοιχεία από την ΕΡΤ Ορεστιάδας

Back to top button