ΚοινωνίαΤοπικές ειδήσεις

Rapid test για κορωνοϊό σε Αμάραντα και Ξυλαγανή από το Δήμο Μαρώνειας Σαπών και τον ΕΟΔΥ

          Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προγραμματίζουν τη διενέργεια rapid test στην Ξυλαγανή και στα Αμάραντα.

          Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν τα test ως ακολούθως:

          Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020, στο χρονικό διάστημα 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ., στο χώρο της λαϊκής αγοράς Ξυλαγανής. Αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν τα test θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ξυλαγανής.

          Αντίστοιχα, στα Αμάραντα τα test θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020, στο χρονικό διάστημα 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα που συστεγάζεται με το Αγροτικό Ιατρείο. Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών τα test θα πραγματοποιηθούν εντός του Κοινοτικού Καταστήματος.

Ο έλεγχος αφορά το σύνολο του πληθυσμού του Δήμου και μπορούν όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και ιδιαίτερα της Δημοτικής Ενότητας Σαπών, να υποβληθούν σε test, εφόσον το επιθυμούν.

          Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών υπενθυμίζει στους πολίτες ότι θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και θα χρειασθεί να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ και Δελτίο Ταυτότητας.

Παράλληλα, ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών στοχεύει σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την πιθανή λειτουργία μίας πιο μόνιμης δομής διενέργειας rapid test στην ευρύτερη περιοχή της Ξυλαγανής.

Back to top button